Huid Behandelingen

Schoonheidsbehandeling
Schoonheidsbehandeling volgens de Ayurveda kan worden gezien als een onderdeel van de massage. In het gezicht vindt men een aantal zogenaamde reflexzones die verbonden zijn met de inwendige organen zoals bijvoorbeeld nieren, maag en darmen, de gal, de geslachtsorganen en de lever. Ayurveda zegt dan ook dat de ware schoonheid van binnenuit komt. Bij gezichtsbehandeling met een cosmetisch doel zal niet alleen effect op de huid hebben maar ook een diepere werking naar de organen toe. De gebruikte middelen ondersteunen en stimuleren dit effect nog meer. Iedereen zal naar zijn of haar typologie worden behandeld met de daarvoor geëigende middelen. Ayurvedisch gezichtsbehandeling werkt zeer diepgaand, dus niet alleen oppervlakkig, het heeft een genezende en preventieve werking voor diverse huidproblemen.

Speciale AYUR-VEDA behandelingen
voor man & vrouw

Wat hoort er altijd bij onze behandelingen: Ayurvedische huiddiagnose – Voedingsadviezen – Reinigen. Heeft de diagnose/huidanalyse plaatsgevonden en besproken met de cliënt dan volgt een behandeling aangepast aan de situatie van de cliënt en dat kan de hieronder genoemde behandelingen bevatten: stoom – aangepaste peeling – gezicht, hals- en decolleté massage met marma punten – comodomen en/of millia verwijderen – aangepaste masker – een behandeling duurt 75 minuten

Ayurvedische Thermo kruidenmasker
Dit is gebaseerd op een eeuwenoude thermomasker, welke enigszins is geperfectioneerd door moderne cosmetologie en door substitutie van kruidenextracten. Een complete behandeling op zich, dieptereiniging voor de poriën, herstelt de balans, maakt de huid strakker dus het stimuleert de celademhaling en celvernieuwing. Een krachtig werkend verjongingsmiddel met opmerkelijke resultaten. Er wordt warmte geproduceerd tussen het masker en de huid, zodanig dat een ideale temperatuur wordt gecreëerd, waarbij de huid beter absorbeert. Stimuleert de bloeddoorstroming en cellulaire functies. Wanneer het masker hard wordt dan worden de poriën samengetrokken, het gezicht krijgt haar oude contouren terug, rimpels worden weggenomen en de spierspanning en de huidelasticiteit worden genormaliseerd.

 

 

Ayurvedische Acne/vette huid en rosacea behandeling
Ayur-Veda Cosmetica en kruiden preparaten tezamen met de Ayurvedische methode kunnen ervoor zorgen dat elke vorm van acne doeltreffend behandeld worden.

Ayurvedische Hyperpigmentatie / vlekken
Hyperpigmentatie, donkere vlekken, zwangerschapsmasker en sproeten kunnen volgens de methode van Ayurveda op een zeer veilige manier behandeld worden.

Ayurvedische Oogbehandeling
Voor vermoeide ogen, donkere kringen, wallen, rimpels

Ayurvedische peeling Deze behandeling wordt gegeven om littekens (als gevolg van acne, pokken, verwondingen, moedervlekken, verbranding), pigmentatie, open poriën, verslapte huid, striemen, rimpels etc te reduceren. Het wordt gebruikt nadat een acnè-periode tot rust is gekomen.

Ayurvedisch Face lifting
Dit is gebaseerd op een eeuwenoude thermomasker, welke enigszins is geperfectioneerd door moderne cosmetologie en door substitutie van kruidenextracten. Een complete behandeling op zich, het reinigt poriediep, herstelt de balans, maakt de huid strakker dus het stimuleert de celademhaling en celvernieuwing. Een krachtig werkend verjongingsmiddel met opmerkelijke resultaten. Er wordt warmte geproduceerd tussen het masker en de huid, zodanig dat een ideale temperatuur wordt gecreëerd, waarbij de huid beter absorbeert. Stimuleert de bloeddoorstroming en cellulaire functies. Wanneer het masker hard wordt dan worden de poriën samengetrokken, het gezicht krijgt haar oude contouren terug, rimpels worden weggenomen en de spierspanning en de huidelasticiteit worden genormaliseerd. Het werkt als een soort instant minifacelift.

Ayurvedische Hoofdhuid / haaruitval
Deze unieke behandeling samengesteld volgens de ayurveda en gebruikmakend van diverse kruiden middelen zorgt ervoor dat haaruitval, roos, schilvers en andere hoofdhuidproblemen stopt waardoor dan de haargroei weer toeneemt. Tijdens de behandeling wordt naast de kruiden ook stoom en massage op de hoofdhuid gegeven.

Reacties zijn gesloten.