Contact

Drs. Manisha Lakhi
MD (Ayurveda Vachaspati) BAMS (Ayurveda Acharya) Gujarat Ayurved University  India

ML  Ayurveda Nederland
Paul Krugerlaan 162
2571 HN Den Haag

Tel. 070-3667979

email: info@mlayurveda.com
Kvk nummer 70.65.78.90
Licenties: LVNT/RBCZ/TCZ/AGB
Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg (S.C.A.G.)

In het verkeer met mijn cliënten gelden de bepalingen, de beroepscode en
het tuchtrecht van de beroepsvereniging LVNT/RBCZ/TCZ en van de stichting SCAG.

 

GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN: MA-DI-DO-VR- 9:30 -17:00 uur
ZA 9:30-17:45 uur ( WO & ZO  GESLOTEN)

ML Ayurveda Nederland is makkelijk te bereiken met openbaar vervoer tram 6 en tram 12 uitstappen voor de deur en auto – parkeren is gratis tot 18:00 uur

Klachten Procedure 

Bij M.L. Ayurveda Nederland streef ik naar de hoogste kwaliteit van dienstverlening en klanttevredenheid. Ik vindt het belangrijk dat al mijn klanten tevreden zijn met mijn producten en services. Mocht u echter toch een klacht hebben, dan staan ik klaar om naar uw zorgen te luisteren en samen naar een passende oplossing te zoeken.

De eerste stap bij het indienen van een klacht is om contact met mij op te nemen. Ik zal uw klacht serieus nemen en streven ernaar om binnen een redelijke termijn met een gepaste reactie te komen.

Indien u het niet eens bent met mijn reactie of als u van mening bent dat uw klacht niet naar tevredenheid is opgelost, heeft u de mogelijkheid om contact op te nemen met de Landelijke Vereniging van Natuurgeneeskundig Therapeuten (LVNT). Deze beroepsvereniging kan u ondersteunen en adviseren bij verdere stappen.

Mocht u nog steeds niet tevreden zijn na het raadplegen van de LVNT, dan ben ik aangesloten bij de Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg (SCAG). U kunt zich tot hen wenden voor verdere bemiddeling en het zoeken naar een oplossing.

Ik waardeer uw feedback en ik streef ernaar om eventuele problemen zo snel en effectief mogelijk op te lossen. Bedankt voor uw vertrouwen in M.L. Ayurveda Nederland.

ALGEMENE VOORWAARDEN, VERGOEDINGEN, BETALINGEN EN ANNULERINGEN 

Vergoedingen

Bij een aanvullende ziektekostenverzekering worden de kosten (deels) vergoed bij veel zorgverzekeraars, meer informatie hierover vind je bij je zorgverzekeraar.

Annuleringen

Wij hanteren annuleringsbeleid  van een minimale kennisgeving van 48 uur vereist voor het kosteloos annuleren of verzetten van afspraken. Zo niet brengen wij 50 % van de kosten van de maakte afspraak in rekening.

     

     

    Reacties zijn gesloten.